Hoppa till sidans innehåll

Idrottsprofil


Ett flertal skolor i Karlskrona kommun erbjuder möjlighet till idrottsprofil. Åkare/elever med intresse ansöker om idrottsprofil i åkarens egna skola. Skolan kontrollerar sin egen policy och de egna möjligheterna samt kontaktar KASK. Träningspassen blir en del av den schemalagda skoltiden med allt vad det innebär i form av närvaro, omdöme m m.

Profiltiden för åkaren bekostas av skolan och våra tränare rapporterar tillbaka dit eftersom profiltiden är en del av skoltiden. Idrottsprofilen gör det möjligt för åkaren att hålla hög träningsnivå, till viss del på skoltid. 

KASK erbjuder konståkning som idrottsprofil till skolorna på skoltid. Då konståkning och ishockey har samma behov av istid under de avsatta profiltiderna har en fördelning gjorts mellan föreningarna. Under säsongen 2021/2022 ges möjlighet till konståkningsprofiltid på tisdagar kl 14.15-15.00 samt torsdagar kl 14.30-15.10. Upplägget kommer innehålla isträningar, fysträningar och teorilektioner.

Ni är välkomna att anmäla intresse för profiltid nu även om den kan dröja något innan det blir klart från respektive skola. Skicka intresseanmälan till Gabi på mail This is a mailto link .

Har ni som åkare eller föräldrar frågor om profiltid så är ni alltid välkomna att kontakta styrelsen eller tränarna.

Mer information finns via Sport College.

Uppdaterad: 07 SEP 2021 20:43 Skribent: Cecilia Pettersson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Karlskrona ASK - Konståkning
Arenavägen 19
37155 Karlskrona

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kask.styrelse@gmail....

Se all info

 

 

Ishuset medlem