Skåne/juniorserien

16 OKT 2020 19:47
Skåneförbundet har arrangerat Skåneserien sedan 1976. Skåne/juniorserien är en lagtävling där vinnande laget i finalen får en vandringspokal där de graverar in årtalet de vann under sitt klubbmärke.
  • Uppdaterad: 16 OKT 2020 19:47

Tävlingen bidrar till att skapa laganda, glöd och gemenskap i klubben och alla arbetar åt samma mål tillsammans.

Vid varje tävlingstillfälle möter samtliga klubbar varandra i respektive serie. Varje klubb ställer upp med max 3 deltagare/tillfälle. Tävlingstillfällen är på vardagskväll under arrangerandesklubbs ordinarie istid. Tävlingen tar ca 2h.

Inför den här säsongens tävlingar så har KASK 4 st team anmälda till juniorserien vilket gör att varje team får åka en gång var för att det ska bli så rättvist som möjligt.

Team 1 - 27/10 i Osby

Elin L, Nora O, Wilma P

Team 2 - 3/11 i Mörrum

Meja, C, Maja M, Alice P

Team 3 - 1/12 i Tyringe

Hanna L, Elin S, Nathalia M

Team 4 - 27/1-21 - Höör

Sofia T, Elin N, Siri M, reserv: Valter L

Tävlingsansvarig mailar information i god tid till respektive team.