Hoppa till sidans innehåll

Senaste nytt från Styrelsen - Februari

15 FEB 2021 20:31
Snart Sportlov, massa snö ute och en del verksamhet igång både inne och ute…
  • Skapad: 15 FEB 2021 20:31

Vi börjar med en uppdatering kopplat till det senaste runt COVID-19. Sedan förra ”Nytt från Styrelsen” har vi gått från att ha viss verksamhet, till att öppna upp och stänga ner och delvis öppna upp igen. Vi har fått en pandemilag och har just nu både åldersgräns och en maxgräns på hur många som får vistas totalt i A- resp B-hall. Dessa är extremt viktiga att följa, liksom Allmänna råd och de förhållningsregler och anpassningar som vi gjort och lagt upp som information på vår hemsida.
Det jobbas på hårt för att få till så pass bra scheman som möjligt, på ett smittsäkert sätt och då det är mycket att hålla koll på och det sker förändringar från Regering/Fohm/Kommun med kort varsel, så ber vi om fortsatt tålamod och förståelse för att ändringar kan komma med kort varsel. Vi gör alla här så gott vi kan!
Det är också viktigt att vi hjälps åt och förhåller oss till de riktlinjer som satts upp!

Sedan en påminnelse om att fortsatt tänka på att enbart delta på träning om du känner dig helt symptomfri. Kom även ihåg att meddela om man inte kan komma på en träning.

Runt träning. För att som åkare klara sig från skador och vara stark nog för att klara av alla olika moment, så krävs en stark och uthållig kropp. Vi fortsätter jobba med kombinationen av is och off-ice, båda ingår i träningen och där båda dessa delar är lika viktiga för att utveckla sin egna åkning.
Har ni frågor runt detta så är det bara att höra av er till Gabi och svarar hon inte på mobilen, så skicka även ett mail för att säkerställa att era frågor kommit fram, så återkommer hon inom kort (This is a mailto link).

Som det ser ut nu, så kommer vi inte köra något specifikt sportlovsläger i år utan tittar istället på möjligheter till lite extra pass utöver lagt schema. Vi tittar även in på möjligheterna att förlänga vår issäsong en månad och köra hela maj också, men ännu är inget klart kring detta. Här återkommer vi med mer information så fort vi vet mer.
Vi kommer nu även att börja skicka ut fakturor för vårens träningsavgifter och där har vi tittat över och gjort vissa anpassningar mot rådande läge och med avseende på ovan.

Vårt Sommarläger (v29-30) hoppas vi fortfarande på att kunna genomföra, så där har en del planering påbörjats. Hur det ser ut när vi närmar oss är i dagsläget omöjligt att säga något om, så här jobbar vi med en flexibel plan och lite olika upplägg.

Utbildningar är något vi har pratat om i flera nyhetsbrev och där har vi nu haft kick-off för vår första planerade Grundutbildning för Tränare (GUT) som leds av RF-SISU Blekinge. 19 st tränare/ledare är med i denna första omgång och vi hoppas kunna fortsätta och låta fler ta del av denna under året.
Under fliken ”Utbildning”, på vår hemsida, kan vi nu alla som är lite nyfikna på detta område, ta del av den digitala pre-intro utbildningen ”Introduktionsutbildning för tränare”. Där får man en övergripande insyn i det som djupare gås igenom på GUT.

Sist vill passa på att nämna att det närmar sig VM i Konståkning och här har vi lokal anknytning då Elio, Jackie och Axelie kommer vara med som en del av invigningen. Jättekul och något som ska bli spännande att ta del av!

Med hopp om ljusare tider på alla sätt!

Ta hand om er och var rädda om varandra!

/Styrelsen                            

Skribent: Styrelsen
Epost: This is a mailto link

Coronarestriktioner i NKT Arena

 

 

 

 

arv_logo_rgb

 

 

Postadress:
Karlskrona ASK - Konståkning
Arenavägen 19
37155 Karlskrona

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kask.styrelse@gmail....

Se all info

 

 

Ishuset medlem