Information om höstens tävlingsarrangemang

01 JUN 2021 07:12
  • Skapad: 01 JUN 2021 07:12

Under hösten 2021 kommer vi i föreningen att arrangera två tävlingar/sammandrag.
Vid dessa tillfällen behöver vi inom föreningen hjälpas åt för att genomföra arrangemangen på ett bra sätt för alla deltagare.

Helgen i v. 35 kommer vi att arrangera en träningstävling för A-åkare eller ett A-sammandrag. Vad det blir är inte bestämt ännu.

Helgen i v. 43 kommer vi att arrangera ett elitseriekval.

Vi i föreningen ber föräldrar till konståkningen att vänligen notera ovanstående helger för att kunna hjälpa till på olika sätt.

Inom föreningen har det bildats en tävlingsgrupp bestående av Jessica Andersson, Cecilia Svensson Lindgren samt Hanna Åkesson.
Denna grupp arbetar med planeringen av höstens arrangemang, och
detta arbete är redan igång.

Mer detaljerad information om tävlingarna samt behov av insatser kommer att skickas ut löpande.

Det här ska bli fantastiskt kul, och nu ser vi positivt på framtiden och en ny säsong med Glädje, Glöd och Gemenskap!

Vänligen tävlingsgruppen

Skribent: Styrelsen