Föräldrainsatser

09 SEP 2020 20:44
Bit för bit rullar verksamheten igång i föreningen, det gäller också insatserna vi som föräldrar behöver ställa upp på för att de aktiva ska kunna göra det som gillar allra mest.
  • Uppdaterad: 09 SEP 2020 20:44

I år kommer vi att testa ett nytt system för att se om vi kan få det att fungera bättre när det gäller ishallstjänsten och allmänhetens åkning. Istället för att få en utsatt tid uppsatt på sig har man delats in i grupper. I varje grupp finns en gruppledare som ska se till att alla får den information som behövs och hjälpa till att fördela de fyra pass som finns under helgen. Informationen hittar ni under Medlem/föräldrainsatser.

Namn på barn och grupptillhörighet står i listan, vilken grupp man tillhör och vilken vecka man fått tilldelad till sig. Grupp 1 kommer att ha tre veckor och är speciellt informerade. Vi kommer inte lägga ut alla kontaktuppgifter på hemsidan, istället mailar vi ut dom.

Finns inte ert barns namn med på listan var inte orolig för det, ni kommer att få chansen framöver. Mer information kring arbetet med detta kommer att ges under föräldramötet nästa vecka. Frågor och funderingar kring detta maila gärna This is a mailto link.