Elitseriekval - Skärgårdspiruetten

29 SEP 2021 09:29
  • Uppdaterad: 29 SEP 2021 09:29

Hej!

Tiden går snabbt, och det är bara en månad kvar till vårt elitseriekval som går av stapeln den 30-31 oktober. Vi i tävlingsgruppen arbetar på för full med planering och organisation av tävlingen för att det ska bli så bra som möjligt både för de tävlande och den tekniska panelen, men även för oss som arrangerande klubb.

Som vi tidigare har nämnt, så behöver vi Er hjälp för att kunna arrangera en riktigt bra tävling. Vi har därför satt ihop ett schema gällande insats för föräldrar i konståkningen. Vi har så långt som möjligt försökt att tillgodse de önskemål som inkom via google-formuläret. För er som inte svarade på formuläret, så har vi utgått från, precis som det stod i nyheten, att funktion eller dag inte spelar er någon roll.

Tiderna i schemat är i nuläget preliminära, då tidschemat för tävlingen i dagsläget inte är klart från Svenska konståkningsförbundet. Tiderna kan komma att justeras, om så sker kommer vi att kommunicera detta med er.

Vid behov av byten, så får ni själva ombesörja detta. Meddela eventuella byten till Cecilia Svensson på e-mail This is a mailto link

Ansvarig för Café-verksamheten är Bodil Thestrup. Bodil kommer att ta kontakt med er i café-gruppen för ytterligare information och planering.

Information och arbetsbeskrivning för funktionärer vid konståkningstävlingar finns här:
www.svenskkonstakning.se/tavling/arrangorsreglemente/Gemensammadokument/

Information om tävlingen kommer publiceras löpande här.

Väl mött!

Mvh Tävlingsgruppen