Tillsammans hjälps vi åt att stoppa smittspridningen

30 NOV 2021 16:56
Smittspridningen har den senaste tiden ökat i Blekinge.
  • Skapad: 30 NOV 2021 16:56

Hos oss har många åkare varit borta för sjukdom eller förkylning. Tänk på att vara noga med att du är helt frisk när du kommer till träningen och att du följer de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten och Region Blekinge har om när du ska stanna hemma och när det är okej att komma tillbaka till träning efter sjukdom.

Under de kommande månaderna har vi flera tävlingar och test för våra åkare. För att inte öka risken för smittspridning inom klubben har styrelsen beslutat att vi i år inte deltar i något luciatåg i samband med någon av KHK:s matcher.

Självklart är det tråkigt att pandemin fortfarande sätter begränsningar, men tillsammans hjälps vi åt för att hålla igång verksamheten och förhindra en smittspridning.

Håll dig uppdaterad med den senaste bekräftade informationen
Bekräftad information om coronaviruset - Krisinformation.se
Information om coronaviruset - Region Blekinge