Hoppa till sidans innehåll

Senaste nytt från Styrelsen

13 APR 2020 20:17
Snart drar vi igång off-ice säsongen…här kommer lite om vad som händer och vad som är på gång i föreningen…
  • Uppdaterad: 13 APR 2020 20:17

Nu går vi in i sista veckan med is i hallen, vilket egentligen är ett par veckor tidigare än tänkt, men det är inte så mycket som blivit som tänkt denna våren och det ser ut att fortsätta vara annorlunda ett tag till framöver.
Kommunen har valt att redan nu gå in och försöka få ordning på aggregatet i hallen, så nu håller vi tummarna för en hållbar lösning, så vi klarar oss en hel säsong utan avbrott.


Gällande COVID-19
, så har vi i styrelsen följt utvecklingen och tagit till oss av de rekommendationer och riktlinjer som lagts ut på Sveriges olika officiella sidor.
Som förening har vi tex skrivit om förhållningsregler som gäller alla när vi är i hallen, flyttat ut vår fys från testlabbet, gjort lite justeringar på antalet åkare i en del grupper, styrt så vi bättre använt båda bänksidorna i B-hallen mm.
Det kan även innebära förändringar kring vår tänkta träning i Tyringe i Maj, likväl som vi i dagsläget inte vet allt kring hur/om vi kan genomföra vårt sommarläger.
Gällande båda dessa, så har vi nyligen lagt ut uppdaterad info på hemsidan och mer kommer. Så fortsätt håll koll på nyhetsflödet …

I och runt allt detta är det viktigt att vi alla tar vårt ansvar och håller oss till de rekommendationer som finns!


Som styrelse
börjar vi nu titta över läget inför kommande säsong.
Tex så vill vi gärna försöka få igång ett åkarråd under hösten, där våra unga åkare kan samlas och ge sin syn på föreningen och komma med återkoppling och önskemål till styrelsen. Mer info kommer läggas ut inom kort på hemsidan, så är ni nyfikna på detta, håll utkik 😊

Gällande hemsidan, så ska vi gå igenom den rent generellt och titta över struktur och innehåll, för att göra den så tydlig som möjligt. Här får ni gärna komma med förslag på ändringar eller tillägg, enklast gör ni detta via ett mail till oss i styrelsen: This is a mailto link

Vi går också igenom vår evenemangsstrategi, där ett mål är att framöver hitta en variant på evenemang som vi ännu inte haft. Detta som ett led i att fortsätta utvecklas och ha KASK på kartan över föreningar som är duktiga på att arrangera evenemang, men även för att försöka locka till oss fler åkare och åskådare till denna härliga idrott.

Vi ser även över föreningens policy, med fortsatt fokus på att ha en förening där både bredd och elit finns, med allt vad det innebär.

I allt detta behöver vi även självklart ha ekonomin med oss och som vi alla kan se i våra senaste årsmötesprotokoll, så har det visat på ett negativt resultat, vilket vi även ser ut att få i år. Detta är något vi måste bryta, vilket kan komma att innebära en del förändringar.
Här kan vi även alla hjälpas åt med att bidra på många olika sätt: som volontärer vid evenemang, till säljaktiviteter, locka till sig en sponsor, hitta fler medlemmar osv… Det är nästan enbart fantasin som sätter gränser här!


På tränarfronten
, så har vi Sara på väg in i en planerad föräldraledighet och fram till dess kommer hon från och med nu vara helt sjukskriven. Någonstans runt maj/juni nästa år är sedan tanken att Sara är åter på plats.
Michaela har, efter cirka 5 år i föreningen, valt att gå mot nya utmaningar till nästa säsong och vi passar här på att tacka för allt du gjort i föreningen och för våra åkare och önskar dig all lycka i din nya förening!
Gabi kommer köra vidare för fullt och vi i styrelsen håller som bäst på att säkerställa all tränarbemanning, från skridskoskolan hela vägen upp till konståkningen.
Vi kommer att satsa mer på att utveckla våra egna tränare och ha ett stort fokus på ledarskapsdelarna.
 
Med hopp om en härlig sommar och en höst full av energi och gemenskap!

Var rädda om er och ta hand om varandra!

/Styrelsen

Skribent: Annika Görling

 

 

 

 

arv_logo_rgb

 

 

Postadress:
Karlskrona ASK - Konståkning
Arenavägen 19
37155 Karlskrona

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kask.styrelse@gmail....

Se all info

 

 

Ishuset medlem