Hoppa till sidans innehåll

Senaste nytt från Styrelsen - December

15 DEC 2020 19:30
Redan mitten December och snart dags för ”jullov”…
  • Uppdaterad: 15 DEC 2020 19:30

Vi börjar med kort information kopplat till COVID-19, där vi har gjort kontinuerliga anpassningar, som vi regelbundet lagt ut information om på vår hemsida.
Vi fortsätter att hålla koll på och följer de riktlinjer och rekommendationer, som nu ligger på nationell nivå och hoppas på att läget allmänt förbättras under våren.
Det är fortsatt viktigt att vi hjälps åt och förhåller oss till de riktlinjer som satts upp!

INSTÄLLT: Julens träningsschema, är på väg att färdigställas och kommer läggas upp på vår hemsida under veckan. Här gäller fortsatt samma riktlinjer och restriktioner, som började gälla den 14 december.
Viktigt att tänka på att enbart delta på träning om du känner dig helt symptomfri och vi har var och en ett eget ansvar att följa alla de restriktioner som finns!

START PÅ IS SENARELÄGGS: Vårterminen drar sedan igång under v02 och här kommer det fortsatt vara anpassningar som gäller. Eventuella justeringar i grupperna och nytt schema kommuniceras som vanligt via hemsidan. Har ni frågor eller funderingar runt detta så kan ni höra av er till Gabi på This is a mailto link, för frågor runt Konståkning/Konståkningsskolan och för Skridskoskolan till This is a mailto link.

Angående vårens planerade stora Show, så har vi varit tvungna att ta beslut om att ställa in denna. Detta då det allmänna läget är så pass ovisst och kan få en alltför stor ekonomisk påverkan för oss. Vi vill dock inte skjuta på det två år till, utan vi hoppas på att kunna genomföra en stor Show igen redan 2022.
Tillsammans med Gabi tittas det nu över kring eventuella andra möjligheter att istället göra något mindre och anpassat. Det finns dock ingen garanti för detta heller, utan vi får här följa rådande läge.

Tävlingar/Läger till våren ser ut att fortsatt vara kraftigt begränsat och till största del inställt. Här väntar vi på och följer med i det som Svenska Konståkningsförbundet informerar.

Utbildningar är något vi har pratat om i flera nyhetsbrev och vi har nu precis skickat ut den första digitala delen i detta till alla våra tränare/hjälptränare över 14år, då denna är obligatorisk för dem att genomföra. Tveka inte att höra av er till styrelsemailen, om ni har frågor runt detta eller om ni ännu inte fått något mail!
Det finns numera även en flik på vår hemsida, ”Utbildning”, där det fortlöpande kommer läggas upp lite olika digitala utbildningsmöjligheter och information, som vi alla har möjlighet att ta del av.
Nästa tänkta steg i detta är att få till den Grundutbildning för Tränare (GUT), som kommer genomföras tillsammans med RF-SISU Blekinge. Här tittar vi just nu på upplägg och olika alternativ för att se hur denna kan genomföras med tanke på rådande omständigheter.

Sist vill passa på att nämna att Kommunen inom kort kommer att göra en riktad parkeringsövervakning inom Rosenholmsområdet, för barnens säkerhet, så se till att följ skyltningen som finns på plats och kör försiktigt!

Med hopp om en God Jul och ett Gott Nytt År, trots rådande omständigheter!
Ta hand om er och var rädda om varandra!

/Styrelsen                            

                     

Skribent: Styrelsen
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

arv_logo_rgb

 

 

Postadress:
Karlskrona ASK - Konståkning
Arenavägen 19
37155 Karlskrona

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kask.styrelse@gmail....

Se all info

 

 

Ishuset medlem