Hoppa till sidans innehåll

Senaste nytt från Styrelsen - April

19 APR 2021 21:58
Våren är på gång och vi hoppas på ljusare tider…
  • Skapad: 19 APR 2021 21:58

Vi börjar med en kort uppdatering runt COVID-19 då Bengt Wittsjö, smittskyddsläkare, precis gått ut med skärpta restriktioner för Region Blekinge, gällande från 19/4 (går att läsa om här: ”Skärpta regionala råd efter ökad smittspridning”)
Vi får alla fortsätta att hjälpas åt att göra vad vi kan för att förbättra det allmänna läget. Det jobbas fortsatt på hårt med schema etc för att kunna köra vår verksamhet så mycket som möjligt i enlighet med gällande riktlinjer från Regering/Fohm/Region/Kommun.

Förhoppningen och planen med förlängd is i maj i vår arena har tyvärr grusats av ett stort serviceunderhåll. Vi fortsätter att titta på om det finns alternativ, men kommer även som vanligt att jobba med off-ice.
Här ser vi nu i alla fall fram emot en superfin is till vårt sommarläger v29-30, som vi jobbar vidare på och fortfarande hoppas på att kunna genomföra. Anmälan hittar ni via vårt nyhetsflöde, men det finns även två flikar upplagda under Evenemang (Sommarläger respektive Miniläger 2021).

Kommande helg, 24-25 april, kommer vi ha lite extra istider och lite annorlunda upplägg för konståkning och konståkningsskola. Gabi håller på att fixa till runt detta och mer info är på väg ut.
Och eftersom det då blir sista helgen med is så kommer vår Skridskoskola att köra sin isavslutning på söndagen.

Tävlingssäsongen 2021/2022 har anpassats en del pga påverkan av Covid-19. Övergripande information om detta har tidigare skickats ut i vårt Nyhetsflöde och just nu håller vi även på att titta över om vi som förening kan arrangera någon tävling och/eller sammandrag under kommande säsong. Mer information kring dessa delar kommer fortlöpande via Nyheter på vår hemsida.

Utbildningar. Vår Grundutbildning för Tränare (GUT) har fortlöpt med ytterligare digital träff och med lite hemuppgifter. Där återstår fortfarande ett par moment och där har vi Eric Fransson from RF-SISU Blekinge som fortsatt kommer anpassa genomförandet av de olika momenten i utbildningen i enlighet med rådande pandemiläge.

Uppdateringen av föreningens Verksamhetsplan har påbörjats via den föreningsenkät som lagts upp via Nyhetsflödet. Tänkt nästa steg här är en digital workshop, ledd av RF-SISU Blekinge, för att titta över de områden som berörts.

Du vet väl om att som medlem i Club Intersport så kan du välja att stötta KASK?
Vi i föreningen har samarbetsavtal med Intersport som är leverantör av våra klubbkläder, som kan beställas online i vår teamshop på www.intersport.se alternativt i Intersports butik på Amiralen i Karlskrona.
För att stötta KASK i detta så kan du gå in och registrera dig som medlem i Club Intersport och välja att stötta Karlskrona ASK. Detta innebär att föreningen får kickback på allt du handlar. 3% går tillbaka till vår förening utan att påverka din personliga bonus. Du ansluter dig genom att logga in på dina sidor via www.intersport.se och koppla Karlskrona Allmänna SK som din förening.

Ta hand om er och var rädda om varandra!

/Styrelsen

Skribent: Styrelsen
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

arv_logo_rgb

 

 

Postadress:
Karlskrona ASK - Konståkning
Arenavägen 19
37155 Karlskrona

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kask.styrelse@gmail....

Se all info

 

 

Ishuset medlem