Säsong 2021/2022 kör nu igång på allvar

27 AUG 2021 12:14
I måndags, 2021-08-23, var KASK's årsmöte och Daniel Andersson valdes till ny ordförande för Karlskrona ASK. Ordförande har tillsammans med övriga styrelsen startat upp arbetet för säsong 2021/2022.
  • Skapad: 27 AUG 2021 12:14

Sommaren går mot hösten och skolorna har börjat, precis som vi är igång med träningar för fullt. Ordinarie träningsschema börjar gälla vecka 35 för konståkningen och konståkningsskolan och då kör även högstadiets idrottsprofil och gymnasiets nationella idrottsutbildning samt vuxengruppen igång.

Förutom träningar kör även tävlingar och testtillfällen igång. Nu till helgen, 2021-08-28--29, är första tävlingen, träningstävling för A-åkarna i Mörrum, och nästa helg, 2021-09-05, arrangerar vi testtillfälle på hemmaplan.

Säsongsplaneringen håller på att ta form och ni hittar planeringen under fliken Tävling & Test samt att aktiviteterna läggs in i kalendern som visas på hemsidans startsida. I säsongsplaneringen lägger vi in planeringen av föreningens olika aktiviteter efterhand samt alla länkar till alla anmälningar avseende tävlingar, tester, sammandrag, serier m m. Tänk på att planeringen kan ändras med kort varsel beroende på vad som händer runt om oss, t ex rådande pandemi.

Tänk på att följa gällande restriktioner och bara komma till träningarna om man är helt frisk.

Nu ser vi tillsammans fram emot en härlig och lärorik säsong!

Skribent: Cecilia Pettersson