Hoppa till sidans innehåll

Ny i rollen som ordförande...

24 SEP 2019 23:00
  • Skapad: 24 SEP 2019 23:00

Hejsan allihop,

Den 27 augusti hade vi i K-A-S-K årsmöte och en delvis ny styrelse blev vald.

Vi börjar med att tacka de avgående ledamöterna för ett bra arbete, med ett extra tack till avgående ordförande Anna Sandell.

Jag tackar också, för förtroendet att som ny ordförande, få leda K-A-S-K framåt och tänker göra allt jag kan för att vidareutveckla vår förening för åkare på alla olika nivåer och med ett härligt engagemang och gemenskap i hela klubben.

Lite kort om mig…smålänning i botten, född och uppväxt i Kalmar. Jag har sedan liten ägnat mig åt olika former av idrott, där mina huvudidrotter var fotboll och tennis. Nu på ”äldre dar” ägnar jag mig mest åt golf.

Jag jobbar som enhetschef på ett telekombolag inne i stan och bor i hus med sambo, två döttrar och en katt…sedan kan jag ju inte berätta allt här och nu, så jag håller på resten, så får vi se när det kommer mera…

I styrelsen kommer vi nu under hösten att dra igång arbetet med föreningsutvecklingen och en ny verksamhetsplan utifrån konståkningens Strategi 2026. Här hoppas vi på stor delaktighet i föreningen och mer om detta kommer framöver.

För ett par veckor sedan drog Elitserien igång, med fina framgångar för våra åkare. Så kul! Förra helgen startade skridskoskolan för hösten och där fanns många glada och förväntansfulla åkare. Vi har nya tester på G, Slingauppvisning, vi arrangerar en Elitserietävling 9-10 Nov och så laddar vi för Lucia och julavslutning. Allt detta och lite till bara innan nyår, härligt med så mycket spännande i planen!

Har ni några tankar, idéer, önskemål eller bara vill fråga mig något, så tveka inte att höra av er!
På vår hemsida, under fliken Föreningen/Styrelsen, hittar ni namn och kontaktuppgifter till oss alla.

Avslutar med några ledord, som är viktiga för mig:

Information / Kommunikation / Delaktighet / Tydlighet / Gemenskap / Glädje

Vi ses i och utanför Arenan!

/Annika Görling

Skribent: Annika Görling

 

 

 

 

arv_logo_rgb

 

 

Postadress:
Karlskrona ASK - Konståkning
Arenavägen 19
37155 Karlskrona

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kask.styrelse@gmail....

Se all info

 

 

Ishuset medlem