Nya klubb/tävlingsjackor

27 AUG 2015 22:07
Nya klubb/tävlingsjackor - beställ direkt på ishuset.se
  • Uppdaterad: 31 AUG 2015 07:21

Nu finns KASK:s nya blå klubb/tävlingsjacka och fleecefodrad konståkningsbyxa till försäljning via Ishuset i Malmö. Jackan är av samma märke som den svarta vi hade tidigare men denna modell är lite vidare i liv och ärm. Samma kristalltryck på ryggen. Byxan har vit KASK logga.

Det har varit ett önskemål från många medlemmar att kunna köpa klubb/tävlingsjacka när som helst under säsongen. Du köper nu dessa klubbkläder direkt i webbshoppen på ishuset.se eller i butiken i Malmö.

Länk: Ishuset-Karlskrona ASK

Vi har några jackor tillgängliga under en kort period för utprovning av storlek:

Tisdag 1/9 17:30-18:30 i KASK klubbrum

ev. kommer ytterligare något tillfälle under vecka 36. Det finns också möjlighet att prova under KASK camp-helgen 5-6/9.

Den blå, lite varmare, klubbfleecen beställs som tidigare gemensamt 1-2 gånger per säsong. Detta för att det finns en startkostnad för brodyren och vi behöver då beställa minst 5 jackor åt gången. Även andra spännande profilkläder via Intersport kommer erbjudas. Mer info inom kort!

//KASK Styrelse

Skribent: Anna Sandell