Medlemsrabatt på MP Skating

05 FEB 2021 12:00
10% på skridskor och skenor
  • Skapad: 05 FEB 2021 12:00

Vi har nu medlemsrabatt på MP Skating!

Klubbmedlemmar får 10% på skridskor och skenor, samt nöjd kund garanti.

MPs säljer flera märken och gör noggranna utprovningar av vilken sko som passar åkarens fötter och nivå.

Är man inte är nöjd efter 6 veckor så kommer man tillbaka och gör en ny utprovning.
Är den nya skon dyrare än den första står kunden för mellanskillnaden. Är den nya skon billigare får man tillbaka mellanskillnaden av butiken.
Det man som kund får göra är att betala mellan 1000 kr och 1500 kr, beroende på hur skon ser ut. Det är ungefär det som butiken förlorar på att sälja skridskon som begagnad.
När det gäller skenor så får man betala 700 kr om man vill byta ut den till en annan skena.

MPs jobbar även som ortopedtekniker och kan erbjuda ortopediska iläggssulor och ge råd vid fot eller knäproblem.

Skribent: Styrelsen