Hoppa till sidans innehåll

Det är med glädje ...

24 SEP 2021 22:35
... vi kan konstatera att höstens verksamhet nu är i full gång utan några större begränsningar. Träningar, tävlingar och test avlöper efter varandra.
  • Skapad: 24 SEP 2021 22:35

Varje säsongsinledning har utmaningar i att få till ett schema som passar med både åkares och tränares skolscheman och arbetstider, och här vet vi att Gabi som huvudtränare gör sitt allra yttersta för att det ska fungera så bra som möjligt för alla inblandade. Förväntningarna på föreningen är ofta höga och resurserna i form av istider och tillgång till tränare begränsade. Inledningsvis har det kommit väldigt mycket frågor till Gabi om det är möjligt att få ersättningspass på is när träningen krockar med andra aktiviteter, resor, sjukdom osv. Här måste vi vara tydliga med att detta inte är möjligt utom vid synnerliga skäl. Frågan ska då ställas till styrelsen.

Frågor har kommit om det är ok att gå på ordinarie ispass på kvällen samma dag som åkaren har idrottsprofil. Svaret är ja. Idrottsprofilen ingår i skolundervisning och påverkar inte ordinarie schema i föreningen.

Vi vill också förtydliga att föräldrar inte får vistas i våra omklädningsrum. Behöver föräldrarna hjälpa till med att knyta skridskor så får det göras ute i ishallen.

Till sist vill vi tacka alla som på ett eller annat sätt hjälper till i föreningen och ser till så att våra åkare och tränare får de bästa förutsättningarna för att utöva sin konståkning. Utan ert engagemang så hade det inte varit möjligt.

/ Styrelsen, KASK

Skribent: Cecilia Pettersson
E-post: Adressen Gömd

 

 

 

 

arv_logo_rgb

 

 

Postadress:
Karlskrona ASK - Konståkning
Arenavägen 19
37155 Karlskrona

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kask.styrelse@gmail....

Se all info

 

 

Ishuset medlem