Hoppa till sidans innehåll

Ändrad rutin på ishallstjänst

29 OKT 2017 16:59
Vi har gjort lite ändringar för er som har ishallstjänst på helgerna. Ishallstjänst är när man som förälder står och säljer utrustning från KASK och hjälper andra föräldrar med svar på eventuella frågor.
  • Skapad: 29 OKT 2017 16:59

Nu när klubben har utökat utbudet av utrustning och produkter som säljs på helgerna under ishallstjänsten, behöver vi också få bättre redovisning av försäljningen. Dels för den ekonomiska biten men även för att få bättre koll på vad vi behöver fylla på. 

Vad innebär detta då för mig som förälder när jag har ishallstjänst? 

Jo, alla grejer som du ska sälja finns i plåtskåpet inne i ishallen (alltså inte längre i resväskan). I dörren på skåpet finns kassan och en vit pärm som du behöver. I pärmen finns ett redovisningspapper som du nogrannt behöver fylla i när du säljer någon produkt. När du är klar i ishallen, tar du en bild med din mobil på pappret och mailar bilden till This is a mailto link så att vi kan räkna av det som sålts. 

Skulle du inte ha möjlighet att ta bild så skicka endast mail där du redovisar din försäljning. Huvudsaken är att du redovisar försäljningen:) 

Skribent: Anna Rinaldo
E-post: Adressen Gömd

Coronarestriktioner i NKT Arena

 

 

 

 

arv_logo_rgb

 

 

Postadress:
Karlskrona ASK - Konståkning
Arenavägen 19
37155 Karlskrona

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kask.styrelse@gmail....

Se all info

 

 

Ishuset medlem