KASK-familj

11 SEP 2020 19:44
Tillsammans ska vi bli en starkare familj med hjärta och värme och mer än någonsin behövs detta!
  • Skapad: 11 SEP 2020 19:44

En viktig del för allas utveckling oavsett nivå, är glädje, både på och utanför isen. Detta är också en viktig del för vår huvudtränare Gabi. Det är också viktigt att det genomsyrar hela vår verksamhet. Eventgruppen har en tid arbetat med olika delar i föreningens evenemang. Vårt huvudfokus är att sätta åkarna i centrum och få åkarna att känna en känsla av att vi tillsammans är en stor familj med hjärta och värme.

Vi kommer under denna säsong påbörja ett nytt koncept som just sprider dessa känslor till alla våra aktiva. Det kommer att märkas av på olika sätt men vid två tillfällen under hösten v 40 och v 46 kommer två grupper av föräldrar att se till att ge alla aktiva något extra. Grupperna kommer att bestå av 10 st föräldrar med 2 gruppansvariga. Vad vill vi med detta då? Varför inte bjuda alla åkare på hembakt fika, korv med bröd till alla, titta på film och äta popcorn, ja endast föräldrarnas fantasi sätter gränserna. Ja även Covid-19 sätter gränser. Vem vet kanske är det så att även de vuxna kommer att överaskas.

Mer specifik information kommer till de två grupper som är utsedda att nu till hösten göra något för alla aktiva. Är det så att någon vill göra något ytterligare under hösten ja då är det bara att höra av sig till eventgruppen på This is a mailto link, vi tar emot alla tips och idéer.

Skribent: Jenny Larsson