Juluppvisning

28 NOV 2021 21:04
Styrelsen har beslutat att ställa in årets juluppvisning på grund av det osäkra läget med pågående pandemi och den ökade smittspridningen som förväntas nå en topp runt årets julledighet.
  • Skapad: 28 NOV 2021 21:04

Det är såklart oerhört tråkigt att behöva fatta ett sådant här beslut, men vi vill inte ta någon onödig risk med att samla hela föreningen för en juluppvisning under rådande omständigheter. Istället vill vi fokusera på att säkerställa att vi kan hålla den ordinarie verksamheten igång med träningar och tävlingar som är nog så viktig för våra barn och ungdomar.

Juluppvisningen som våra tränare och åkare redan har börjat att planera för, hoppas vi istället kunna omvandla till en Våruppvisning. Förhoppningen är att läget ser betydligt bättre ut till våren, och att vi då ska få möjlighet att samla hela föreningen till en gemensam ABBA-uppvisning.

Skribent: Cecilia Pettersson