07 SEP 2021 22:54
Håll er uppdaterade om vad som händer!
  • Skapad: 07 SEP 2021 22:54

Vår hemsida är föreningens officiella informationskanal där vi informerar om vad som händer, vad som gäller samt ändringar så det är viktigt att du går in på vår hemsida flera gånger i veckan för att hålla dig uppdaterad.

Mer omfattande information presenteras via nyhet medan ändring eller inställd träning läggs in i kalendern som visas på vår startsida.

Du vet väl att du kan prenumerera på hemsidans nyheter? Då får du ett mail varje gång en nyhet lagts ut. Observera att det gäller endast nyheter och inte andra ändringar som sker på hemsida som t ex ändringar i kalendern.

Notifiering om nyheter aktiverar du genom att gå in på nyhetssidan, klicka på image1cajn.png  och ange namn samt mailadress.

Kalendern går också att synka med telefonen om så önskas. Då måste du gå in i kalendern och aktivera synkningen via imagenhs5b.png.

Vi har uppdaterat vår informaion om Covid-19, se informationsrutan till höger, och idag föreslog regeringen och Folkhälsomyndigheten lättnad av restriktioner från 29 september 2021.

Skribent: Cecilia Pettersson