Hoppa till sidans innehåll

Parkering vid arrangemang


Information om parkering vid arrangemang. Med arrangemang avses KHKs hemmamatcher såväl som konserter. Nedan följer en kort summering:

Kommunens avtal ger arrangörer rätt att hyra den stora planen, se bild nedan. Det är upp till arrangören att själv besluta om eventuell parkeringsavgift.

Arrangören har inte rätt att stänga av eller ta betalt för övriga parkeringsytor utan att detta har godkänts av markägaren. Då det är olika markägare inblandade är det inte enkelt att veta vilken parkering som tillhör vem. Av de parkeringar som kommunen förfogar över räknas den där ishallsbesökare vanligtvis parkerar, samt parkeringen vid Frivillighetshuset.

Trafiken kan om det behövs ledas om av arrangören i samråd med Karlskrona kommuns Trafikingenjör. Detta för att göra framkomligheten säkrare och smidigare.

15 minuters parkering finns bortanför tennishallen för att lämna av eller hämta barn från träning. Använd gärna Slottsvägen som öppnas upp vid arrangemang för att lättare komma till dessa.

KASK:s åkare och föräldrar ska i första hand parkera på de ytor som ej har avgift vid t ex A-lagsmatch eller andra arrangemang.

 

ABB parkering

Uppdaterad: 25 SEP 2017 14:54 Skribent: Cecilia Pettersson
E-post: Adressen Gömd

 

 

 

 

arv_logo_rgb

 

 

Postadress:
Karlskrona ASK - Konståkning
Arenavägen 19
37155 Karlskrona

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kask.styrelse@gmail....

Se all info

 

 

Ishuset medlem