Grundvärderingar

VÅR TRÄNINGS FILOSOFI

• Det ska vara kul att träna och tillbringa en del av sin fritid i ishallen.
  • Vi eftersträvar att alla klubbens ledare/tränare har kvalificerad utbildning.
  • Vi visar varandra uppskattning när någon gör framsteg och vi stödjer varandra i motgång.
  • Fysisk och mental styrka samt  förståelse och kunskap om träning.

MÅLSÄTTNING

Den grundläggande målsättningen är att vidmakthålla och skapa en miljö som befordrar barnens och ungdomarnas fostran och utveckling, såväl idrottsligt som socialt. Som medel för att uppfylla denna målsättning ska sektionen:

Eftersträva en balans mellan alla barns intressen och behov, oavsett nivå, och de resurser som finns att tillgå.

Arbeta för att goda relationer råder såväl mellan sektionens medlemmar som andra till sektionen relaterade grupper, såsom andra idrottsutövare, ishallspersonal etc.

Eftersträva att alla barn känner trygghet och finner glädje och stimulans i sin verksamhet.

Uppdaterad: 11 OKT 2015 15:19 Skribent: Bo Jarl