Vårens försäljning - slutspurt

15 APR 2019 18:47
För Konståkningsgrupperna samt Konståkningsskolan är det nu dags att sälja Ravelli. Vi har som mål att försöka sälja 4 pkt Ravelli per säljare. För att känna sig extra motiverad så har vi priser till de tre som lyckas sälja flest paktet i KASK!!!
  • Uppdaterad: 05 MAJ 2019 10:22

Logga in på http://partner.ravelli.se/se/ eller ladda hem Ravelli APP (finns för både Android och IOS) och registrera dig som säljare med nedanstående uppgifter:
Användarnamn: 0g5lsjpt
Lösenord: aHSnCNGM96

För att handla direkt ur klubbshopen kan ni gå in via följande länk:
Från och med 15 april finns kataloger/beställningslistor att hämta i Klubbrummet. Då det har varit mycket arbete med showen förlänger vi säljomgången till 12 maj!

Varför säljer vi olika grejer för KASK egentligen?
Styrelsen har tagit beslut om fyra olika försäljningsaktiviteter per år för konståkningen och konståkningsskolan. Syftet är att hålla nere tränings-/termins-avgifterna nere samt hitta på roliga och inspirerande grejer med åkarna.

Skribent: Linda Isberg

Jamlik_ishall_logo