Sportlovsläger - Anmälan

26 JAN 2019 15:57
Nu är det dags att anmäla sig till årets sportlovsläger 18-19 februari.
  • Uppdaterad: 26 JAN 2019 15:57

Karlskrona Allmänna Skridskoklubb inbjuder till 2-dagars läger, 18-19 februari.

Tränare: Sara Bernmark, Beatrice Meilunaite, Elio Letterkrantz och Emilia Stenmyr (dans). (Det kan tillkomma ytterligare någon tränare).

Träningsalternativ 1:

Tre ispass, ett fyspass och ett danspass per dag. Begränsat antal platser, anmäl dig i god tid. Åkare med test prioriteras. Kostnad för passen och lunch är 900 kr. Åkare från andra klubbar betalar 1200 kr

Träningsalternativ 2:

Två ispass, ett fyspass och ett danspass per dag. Begränsat antal platser, anmäl dig i god tid. Kostnad för passen och lunch 700 kr. Åkare från andra klubbar betalar 1000 kr.

Lunch och mellanmål: Lunch ingår och serveras i restaurangen mellan 11.30-14.00. Mellanmål och middag ingår ej.

Preliminära tider: Måndag 7-21 och tisdag 7-21

Anmälan:

Via anmälningsformulär HÄR. senast den 3:e februari.

Gruppindelning och schema publiceras på hemsidan så fort som möjligt efter anmälningstiden gått ut. Lägeravgiften faktureras efter anmälningstiden har gått ut och ska vara betald innan lägret börjar. Vid återbud efter den 3:e februari 2019 krävs läkarintyg för att få avgiften tillbaka. Då återbetalas allt utom 200 kr.

Övrigt: Åkare under 10 år skall ha en vuxen med sig.

Kontakt: This is a mailto link

Välkomna!

Skribent: Jeanette Steglander