God fortsättning på 2019

01 JAN 2019 21:33
Stort tack för 2018 och God fortsättning på 2019!
  • Skapad: 01 JAN 2019 21:33

Vilken final det blev på 2018 med SM-veckan i Karlskrona! Jag hoppas ni hunnit pusta ut och hämtat nya krafter under helgerna. Stort tack för alla era insatser, stora som små, vi har fått mycket positiv feedback på vårt värdskap, alla är mycket nöjda och det känns väldigt bra.

Nästa stora evenemang är vårshowen som i år är den 27-28 april, boka in det datumet redan nu. Arbetet med showen kommer att ta fart efter ha gått lite på sparlåga under SM-veckans förberedelser. Alla föräldrar till åkare i Konståkningen och Konståkningsskolan tillhör en arbetsgrupp, vill man byta grupp mailar man till This is a mailto link

Vi är mitt uppe i tävlingssäsongen med tävlingar i stort sett varje helg och önskar alla åkare stort lycka till!

Slingauppvisningar och KASK Mästerskap på hemmaplan är planerat till v3, v8 och v11. Läger planeras under v8 och till sommaren så klart, håll utkik på hemsidan :-)

Än en gång God fortsättning på 2019!
//KASK Styrelse
gm Anna Sandell