Funktionär Elitserien

06 OKT 2019 14:44
Så var det åter dags för elitserien i Karlskrona. Den 9-10 november 2019 är det dags. Då behöver vi hjälp av dig som funktionär under dessa dagar. vi är tacksamma för att just du finns där och stöttar upp.
  • Uppdaterad: 06 OKT 2019 14:44

Vi har återigen fått äran att hålla i stora evenemang i Karlskrona, det är ett bevis på att vi har gjort det bra tillsammans. I år har vi 4 åkare från KASK som dessutom ska delta på tävlingen vilket är glädjande. Danielle, Elio, Thyra och Babeth.

Våra ledord denna helg kommer att vara värme, öppenhet, glädje och gemenskap och det är det vi ska sprida vidare till alla som kommer till arenan denna helg. Den 7:e november kommer vi att ha träff för alla funktionärer.

Vi har runt 60 pass som redan är tillsatta på de tävlingsnära fuktionerna, detta är mailat till de som är tillsatta. På länken nedan anmäler man sig till de resterande ca 30 pass som är kvar. Det är servering, information, vakt och chaufför. Vi behöver också hjälp av någon på fredag em med enklare bygg i arenan. Anmäl vilka dagar ni har möjlighet en eller flera så sätter vi upp er på passande pass.

Anmäl er här

Skribent: Jenny Larsson