Föreläsning om Prestationspsykologi BTH

25 FEB 2019 12:04
Ta chansen att gå på BTH:s föreläsning om prestationspsykologi.
  • Skapad: 25 FEB 2019 12:04

"Prestation eller bara press så skapas bra prestationsmiljöer där människor mår bra och presterar väl".

Läs mer genom att klicka på länken:

4 MARS CAMPUS GRÄSVIK

BTH idrottsakademi

BTH idrottsakademi har i samverkan med SISU Idrottsutbildarna, bjudit in Johan Plate, mångårig expert inom idrottspsykologi. Johan har skrivit flera böcker om prestationspsykologi och arbetat med flera landslag inom prestationspsykologi.

Hur skapar vi miljöer där idrottare ges möjlighet att prestera på toppen av sin förmåga? Hur påverkar stress vår förmåga att prestera inom idrotten? Johan Plate är en av Sveriges främsta inom mental träning och prestationspsykologi och blir ofta refererad av andra som arbetar inom samma område.

Skribent: Sara Bernmark

Jamlik_ishall_logo