Sara Bernmark

03 MAJ 2019 18:43
Vår konståkningstränare Sara Bernmark är fortsatt sjukskriven men vill skicka lite hälsningar till er alla och vi till henne såklart!
  • Skapad: 03 MAJ 2019 18:43

Vår konståkningstränare, Sara Bernmark är fortsatt sjukskriven. Sara har genomgått en gallstensoperation där det tillstötte allvarliga komplikationer vilket medförde sjukhusvistelse under en längre tid. Sara som är en riktig kämpe är nu på bättringsvägen men återhämtningen kommer att ta tid. Hon har fått komma hem från sjukhuset och kunde lyckligtvis komma och titta på World Tour on Ice! Den var magisk, säger Sara och skickar beröm till alla åkare, tränare, styrelse och föräldrar som som varit med och jobbat med den fantastiska showen!

Vi alla i klubben hoppas att inom kort få se Sara hos oss igen! Krya på dig Sara!

Skribent: Anna Rinaldo

Jamlik_ishall_logo