Hoppa till sidans innehåll

Biljettinformation för medlemmar


Nu har nedräkningen börjat inför klubbens stora isshow, repetitionerna är i full gång för åkare och tränare - detta kommer bli magiskt! 

Det är mycket som ska falla på plats inför showen och det kommer löpande information här på hemsidan så kika förbi ofta! 

Biljetter finns nu att köpa, det gör du här>> eller på Karlskrona Turistbyrå. 

Föräldrar, syskon, vänner och släkten köper sina biljetter på samma ställe. Låt oss fylla hallen så applåderna lyfter taket!

Konståkningsskolan och konståkare

Åkarna behöver såklart ingen biljett, det är ju de som står för magin dessa dagar! Åkarna kommer att vara kvar i omklädningsrummen mellan sina nummer under hela showen. Ta med lite mellis och dricka. 

Förälder, kan du tänka dig att hjälpa till omklädningsrummen under showen? Att hjälpa till med kläder, hår etc, maila till Helene och anmäl dig! 

Skridskoskolan  

Åkarna i skridskoskolan  får en sittplats på E-sektionen under showen (ingång nere i lobbyn). Här sitter de med EN betalande vuxen som sällskap (samma biljett kan visas båda dagarna för tillgång till E-sektionen). Detta för att inte störa övriga besökare när de ska till och från omklädningsrummet.  

Kan du hjäpa till med våra skridskoskolebarn under showen? Att hjälpa dem till och från omklädningsrummet och vara behjälplig i omklädningsrummet?  Maila Helene och anmäl dig! 

Uppdaterad: 28 MAR 2019 20:24 Skribent: Anna Rinaldo
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Karlskrona ASK - Konståkning
Arenavägen 19
37155 Karlskrona

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

Ishuset medlem