Hoppa till sidans innehåll

Föräldrainsatser


Vår förening behöver allas hjälp och engagemang för att kunna tillhandahålla en stabil verksamhet med mycket glädje, trivsel och gemenskap. Som föräldrar till åkare i Konståkningen och Konståkningsskolan förväntas ni att hjälpa till och bidra till att vår verksamhet fungerar. 

Konståkningsgrupperna (K/U/M/Axel/Lutz/Flip/Ögel) bemannar "Ishallsservice" lördagar och söndagar när det är skridskoskola. Det blir 1-2 arbetspass per säsong och familj.

Konståkningsskolan (Guld/Silver/Brons/Järn/Diamant/Smaragd/Safir/Rubin) bemannar "Allmänhetens åkning" fredagar, lördagar och söndagar (okt-april). Det blir 1-2 arbetspass per säsong och familj. 

Arbetsgrupper 

För att få en smidigare och effektivare verksamhet där alla bidrar och hjälps åt för att få föreningens alla områden att fungera bra, har vi delat in verksamheten i olika arbetsgrupper  och placerat in föräldrarna  att verka i under säsongen.  På detta sätt blir det lättare att lära känna varandra och skapa engagemang samt blir gruppen skickliga inom sitt område. En del av grupperna har en ledare som är ansvarig för respektive grupp. Om båda föräldrarna vill vara med i någon arbetsgrupp eller om du vill vara med i flera går det såklart jättebra. Ta kontakt med ledaren i den gruppen som är intressant och kolla om det finns platser kvar.

Vill du byta grupp, ta även då kontakt med ledarna i respektive arbetsgrupp.

I schemat letar du upp ditt barns namn och där ser du vilken tid du har fått för ishallsservice/allmänhetens åkning samt vilken arbetsgrupp du tillhör och vilka som deltar i respektive grupp. 

 

Varmt välkommen och tack för att du bidrar aktivt till KASK!

 

Länk till schema föräldrainsatser

 

Uppdaterad: 16 SEP 2018 23:57 Skribent: Anna Rinaldo

 

Jamlik_ishall_logo

arv_logo_rgb

 SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

 

 

 

 

 


 

 

 

Postadress:
Karlskrona ASK - Konståkning
Arenavägen 19
37155 Karlskrona

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

KASK medlem hos ISHUSET

15% rabatt på EDEA skridskor

 

Ishuset medlem