Hoppa till sidans innehåll

Allmänhetens åkning


Information om inträde till Allmänhetens åkning

Under många år har KASK haft förmånen att ta inträde vid allmänhetens åkning med ersättning från Karlskrona kommun. Det är viktigt att vi sköter detta på ett bra sätt. Vi fördelar dagarna mellan åkarna i konståkningsskolan. Det krävs att man är minst 16 år för att få ta emot inträdet. Får du förhinder, ansvarar du för att byta tiden.

Se schema längre ner på denna sida.

OBS! Det är inte tillåtet att godkänna klubba och puck när det står Skridskoåkning på kommunens hemsida. På tider då det är klubba och puck är det endast små ishockeymål som får användas. 

Inträdet är 15 kr från 7 år. Kontant betalning eller via Swish 123 048 5037 OBS! Inte KASK's swish.

Max antal i B-hallen är 150 personer, stoppa försäljningen vid 120 st sålda biljetter, alla har inte biljett. Vid arrangemang ställs allmänhetens åkning in, dock ej vid KHK-matcher då ingång är via B-hallen.

Var i god tid, 30 minuter innan det börjar, eftersom många kommer tidigt. Vi slutar att ta inträde 30 minuter innan sluttid.

_______________________________________

Ni får nycklarna till sliprummet och kassaskåpet av åkaren som står före er på listan. Efter avslutat pass ansvarar du för att nycklarna lämnas över till nästa familj. Kom överens om överlämning.

Skriv in första och sista biljettens nummer på listan som ligger i kassaskrinet. När ni slutar ställer ni tillbaka kassan på samma ställe som ni hämtade den. På kassaskåpet finns skyltar med priser och öppettider att lägga fram vid inträdet.

Länk till schemat för Allmänhetens åkning (kommer inom kort)

Mer information finns på Karlskrona kommuns hemsida, bl a kostnad samt inställda datum

Allmänhetens åkning

Uppdaterad: 29 JUL 2018 19:52 Skribent: Cecilia Pettersson

Postadress:
Karlskrona ASK - Konståkning
Arenavägen 19
37155 Karlskrona

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

KASK medlem hos ISHUSET

15% rabatt på EDEA skridskor

 

Ishuset medlem