Hoppa till sidans innehåll

Ishallsservice


Varje lördag och söndag när skridskoskolan har träning säljer klubben utrustning, skridskoskolemärken och finns till hands för frågor från medlemmarna. Det är föräldrarna till åkare i konståkningsgrupperna som hjälps åt med ishallsservice

Vad ska du göra?

  • Du kommer att få nyckel/tag till sliprummet och förvaringsskåpen av personen som haft detta före dig. Hämta ett bord i entren och ställ upp i hörnet i B-hallen.
  • I plåtskåpet till vänster inne i B-hallen vid hörnet finns tränarvästar och skyltar till skridskoskolan. Lås upp skåpet så tränarna kan ta vad de behöver.
  • I det mindre plåtskåpet till höger inne i B-hallen finns all utrustning och märken som ska säljas. Där finns även en kassa och en vit pärm som du ska ta. Ta fram några artiklar till bordet så det är tydligt vad klubben säljer.
  • I pärmen finns det ett papper (försäljningsredovisning) som du behöver fylla i  noga, detta ska du sedan ta en bild på och maila fotot till This is a mailto link för att redovisningen ska bli rätt.
  • De som har egenträning på söndagar kommer att anmäla sin närvaro till er. Finns dokument i pärmen att kryssa i åkare & datum.
  • När det är Funki Skate (söndag sista passet), skruva ihop 3 st skridskostöd samt sköta utlåning (och återlämning) av skridskor och hjälmar.
  • Ta emot skridskor för slipning efter träning, en namnlapp i varje sko. OBS! Blanda ej slipade och oslipade skridskor. En slipning ingår i terminsavgiften för skridskoskolan, övriga slipningar 60 kr (swishbetalning) vid inlämning.
  • Kolla upp vem som står på tur efter dig och lämna över nycklar. 

TACK för din hjälp!

 

Länk till schema föräldrainsatser

 

 

 

Uppdaterad: 17 SEP 2018 00:01 Skribent: Anna Rinaldo
Epost: Adressen Gömd

 

Jamlik_ishall_logo

arv_logo_rgb

 SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

 

 

 

 

 


 

 

 

Postadress:
Karlskrona ASK - Konståkning
Arenavägen 19
37155 Karlskrona

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

KASK medlem hos ISHUSET

15% rabatt på EDEA skridskor

 

Ishuset medlem